Ponedjeljak, 28.10.2024.

Emotivnim riječima dirnula mnoge: Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive!

Nedjelja, 23.07.2023. | Magazin | Muzika | Showbiz

Popularna pjevačica Ana Kokić veoma rijetko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije sa članovima porodice, međutim sada je za to imala dobar razlog.

Naime, njena majka proslavila je rođendan, a tim povodom Ana je objavila njihovu fotku i uputila joj emotivne riječi koje su dirnule mnoge pratioce.

– Nema sile koja je jača od majčine ljubavi! Majka može sve, majka uvijek bolje zna, majka je spremna život da da bez razmišljanja, majka je jedna jedina!!! Kada je majka nasmijana, sve je dobro! Čuvajte svoje majke i volite ih jer one od toga žive! Sretan ti rođendan kraljice! Volim te, poručila je pjevačica.

Osim čestkitki veliki broj pratilaca udijelio je niz kompliemenata na račun pjevačicine majke, a mnogi su zaključili da je upravo od nje naslijedila ljepotu.

Podsjetimo, Ana Kokić bila je u braku sa vaterplistom Nikolom Rađen, a nakon razvoda mnogi joj skidaju kapu što postiže da bude posvećena majka, ali i uspješna u svom poslu.

– To su jako osjetljive teme, najvažnije je sačuvati djecu u svemu tome, jer djeca nisu kriva i nisu tražila da se neke stvari dogode. Šta god i kako god samo njih treba sačuvati, rekla je Ana nedavno, prenosi Grand.