Četvrtak, 09.05.2024.

Ljubav koja kraja nema: Danijela objavila pjesmu koju je Grašo napisao specijalno za nju

Petak, 22.12.2023. | Magazin | Muzika

Vijest da su Danijela Martinović i Petar Grašo poslije više od dvadeset godina zajedničkog života odlučili da se raziđu te 2021. godine zatekla je domaću javnost.

Osim na emotivnu vezu, nekadašnji partneri stavili su tačku i na poslovnu saradnju, a pjesma Danijele Martinović koju je napisao i komponovao Grašo budi sjećanja na neka prošla vremena.

Naime, pjesma Danijele Martinović koja nosi naziv „Neka mi ne svane”, sa kojom je predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Evrovizije 1998. godine, ostala je urezana u sjećanje ljubitelja muzike širom svijeta.

Na nedavno održanom koncertu pjevačica je otpjevala pomenutu numeru, a potom se sjetila vremena kada je ta pjesma nastala.

-Daleke 1998. godine rodila se posebna pjesma. Njene note su postale vječne, dotiču srca generacija. Kada vidim kako i danas zajedno pjevamo te stihove na koncertima, sjetim se koliko je magična moć muzike. Hvala vam na ljubavi – emotivno je poručila.

Pjesma Danijele Martinović ostavila je neizbrisiv trag u svijetu muzike, a pjevačica je i poslije toliko vremena pjeva sa istim žarom.

Podsjećanja radi, Danijela Martinović i Petar Grašo važili su za jedan od najskladnijih parova. Iako su mnogi očekivali da će ljubav krunisati brakom, slavni par odlučio se za drugi korak.