Nedjelja, 27.10.2024.

SKANDAL SA TEOM TAIROVIĆ JE BIO DOGOVOR! Poznati voditelj otkrio da je SVAĐA njega i pjevačice bila NAMJEŠTENA, skroz je RASKRINKAO

Petak, 22.09.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Tea Tairović (25) gostovala je 2021. godine u emisiji “Zvezde Granda – specijal”, a istu je u jednom trenutku demonstrativno i napustila.

Naime, Tea je gostovala kod voditelja Siniše Medića, a kada su na red došla intimna pitanja i privatan život pjevačice, ona je ustala sa stolice i otišla.

Mnogi su bili šokirani postupkom pjevačice, ali i na koji način voditelj postavlja pitanja, a sada je konačno otkrivena i istina.

Siniši je postavljeno pitanje da prokomentariše skandal sa Teom, a on je javno priznao da je to sve bio dogovor, kao i da su za to znali i publika i svi ostali koji su se u tom trenutku nalazili u studiju.

– Tea Tairović je bila prosto dogovorena. Svima priča da to jednostavno nije istina. Ona se, između ostalog, nije ni pretjerano oglašavala, ali ljudi koji su bili u studiju i publika i gosti znaju da je to bio naš dogovor. Čitava scena je bila dogovor – rekao je Medić.

Podsjetimo, Teu je voditelj Siniša Medić, između ostalog, pitao i da li joj je eksplicitni snimak, koji je procurio u javnost, pomogao u karijeri, ona je odbila da mu odgovori, a bila je i vidno iznervirana.

Nakon što je izvela svoju pjesmu, Siniša je pitao Teu da li može da bude s jednim muškarcem, ili mora da ima dva partnera, što ju je potpuno razbjesnilo, pa je promijenila i izraz lica.