Utorak, 29.10.2024.

Sanja Stanković konačno otvorila dušu i progovorila o Matorinom vjenčanju: Maštale smo o svadbi zajedno

Subota, 22.07.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Bivša zadrugarka Sanja Stanković pojavila se na proslavi 31. rođendana voditeljice Ane Radulović, gdje je otkrila kako se osjećala kada je njena bivša partnerka Jovana Tomić Matora stupila u brak sa Anitom Stanojlović.

– To sa Matorom je završeno poglavlje za mene. Ja i dalje i ne znam zašto mene ljudi zovu za komentar kada se nešto dešava u njenom život – izjavila je Sanja, a onda je priznala da je tokom veze sa Jovanom maštala o svadbi:

– Pričale smo o tome, maštale smo o svadbi zajedno. Probala sam sa njom, bilo mi je lijepo, ali nije trajalo. Više u mom životu, žena neće biti, mislim emotivno – govorila je Stanković pa je pohvalila Matorin izbor i Anitu kao devojku.

– Lijepa je djevojka baš, mlada je. Mora da poradi na nekim stvarima, želim im sve najbolje. Savjetovala bih je da neke stvari u tom odnosu s Matorom zadrži za sebe – završila je Sanja, a kako će Anita reagovati na njene riječi, ostaje da saznamo.

Podsjetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora krunisale su svoju ljubav brakom po izlasku iz rijalitija “Zadruga 6”. Nakon ceremonije održane u Crnoj Gori, gdje je sklapanje istopolnih brakova dozvoljeno, njih dvije su se vratile u Srbiju i otpočele zajednički život.