Petak, 29.03.2024.

Uništila si Duška, loša si majka, varaš s kim stigneš, zaljubljena si u Cecu; Tamara brutalno izvrijeđala Karleušu

Petak, 19.05.2023. | Magazin | Najnovije | Vijesti

Jelena Karleuša i starleta Tamara Đurić ušle su u oštar javni sukob.

Nakon starletinog gostovanja u popularnoj TV emisiji, gdje je iznijela niz prozivki na račun (po svemu sudeći) Karleuše, Jelena nije dugo šutila već se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gdje je Đurićevu nazvala nakazom i gremlinom.

Tamara nije dugo čekala, pa je uzvratila popularnoj pjevačici na pomenutoj društvenoj mreži:

Što se udaranja tiče, vidjeli smo kako je mužu pokazala udaranje od njegovog kolege po njegovoj ženi. Nisam pominjala pjevačice, već gologuze pjevaljke, pa se shodno tome i pronašla. Htjela sam da dodam i v*ginalne pjevaljke, ali onda ne bi morala da se traži, direktno bih je prozvala. Cijeloga života vara muževe, te sa obezbjeđenjem, pa sa kolegama, napreduje se, reklo bi se, lažni vegan nahranjen pljeskavicama. Ako ste zaboravili v*ginalna pjevaljka je neko ko godinama širi mržnju i govor mržnje preko istih tih mreža. Uništila si onako divnog sportistu, jer je ostao jadan zapamćen po njenom izvođenju rođendanske pjesme Vranješu.

-Bila si možda i zanimijiva nekada, dok nisi postala ovoliki poltron i neko ko je sva svoja g*vna pojeo poslije vrijeđanja i sijanja mržnje na tim istim mrežama. Pa ti si začetnica promocije nasilja i mržnje na mrežama, da se nisi malo uplašila poslije svega ovoga, da te neko ne pozove na odgovornost? – piše starleta i dodaje:

– Sljedeće što očekujem je da pošalje Ceci cvijeće i uputi izvinjenje njoj i njenoj djeci, jer je opsjednuta i potajno zaljubljena u Cecu, jer je sve ono što ona jadna nikada neće biti. Ni najveća zvijezda, ni dobra majka, jer je u nasljedstvo ostavila snimke za istorijski p*rno arhiv. Ništa nisi uspjela, pjevanje ne ide, advokatura ne ide, otvori Onli fans i oprobaj se tamo gdje si krenula u p*rno svijet. Nemaš težinu, džaba se trudiš, sem u kilogramima. A što se Nadice tiče, nema ništa veze s njom, djevojku ni ne znam, niti znam ko je, to smo utvrdili, a ko je nakaza, utvrdite sami – napisala je Tamara na Instagramu.

Karleuša je nedugo zatim objavila fotografiju Đurićeve i napisala:

express/press