Ponedjeljak, 28.10.2024.

Lana Stanišić privukla pažnju u bikiniju te opravdala titulu jedne od najatraktivnijih bh. voditeljica

Četvrtak, 18.05.2023. | Magazin | Na mreži | Najnovije

Lana Stanišić je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima pozira u bikiniju te dobila brojne pohvale pratitelja.

Ova atraktivna djevojka još jednom je opravdala titulu jedne od najatraktivnijih voditeljica u našoj zemlji. Veći dio svog slobodnog vremena posvećuje odlascima u teretanu te tako održava formu. U više navrata je spomenula da radi s trenericom Jasnom Ahmethodžić.

“Svaka čast”, “Najljepša”, “Suvišan svaki komentar. Dama je pokazala da vrijedi. Za dobar trud nagrada je velika. Puno uspjeha najljepšoj voditeljici s Balkana”, “Draga Lana, nema dalje”, neki su od komentara.

Ona se prošle godine nakon duge pauze vratila glumi. Ranije je u razgovoru za Klix.ba istaknula da je izrazitno zahvalna rediteljici Aidi Begić što joj je odlučila dati ulogu u filmu “Balada.

“Odlazim sa kastinga i imam osjećaj da sam toliko uživala u procesu audicije da me rezultat uopšte ne zanim. Kad sam osvijestila taj osjećaj, znala sam da ću dobiti ulogu. E, takav mi je cijeli osjećaj vezan za iskustvo igranja u ovom filmu. Sve je bilo uživanje u procesu, sve prirodno, sve na pravom mjestu i u svoje vrijeme, bez stresa. Samo je teklo. Jednostavno sam bila prisutna u momentu, a ta prisutnost je uvijek sreća”, ispričala je.

Iako postoje i oni koji je kritikuju zato što objavljuje atraktivne fotografije, na negativne komentare se uopće ne osvrće.

“Zahvalna što sam na vrlo banalan način shvatila apsurd utjecaja sredine na čovjeka. Prvo, da niko ko neće plaćati moje račune nema dovoljno čvrst motiv da me dušebrižno kritikuje. Drugo, da sklonost ka analizi i kritici tuđeg najčešće ide uz dokonost i nezadovoljstvo vlastitim i treće, da se uvijek može izvući nešto dobro iz bilo kakve korelacije. Na sve što dolazi iz sredine gledam kao na priliku da rastem, shvatam, spoznajem ili vježbam demonstraciju slobode”, rekla je ranije.