Srijeda, 15.05.2024.

Sjećate se Evelyn iz Dva i pol muškarca? U vezi je sa 32 godine mlađom djevojkom i sad ovako izgleda

Srijeda, 18.01.2023. | Film | Magazin | Najnovije | Vijesti

80-GODIŠNJU glumicu Holland Taylor mnogi pamte po ulozi Evelyn Harper, Charliejeve majke u seriji Dva i pol muškarca. Svoju karijeru započela je na Broadwayu, a nekoliko godina kasnije krenula je s glumom na televiziji. 

I dalje glumi

Holland je nedavno proslavila 80. rođendan, a i dalje niže glumačke uloge. Pojavila se u seriji The Morning Show, posudila je glas u animiranoj seriji The Great North, glumila je u seriji the Chair 2021. godine.

Već sedam godina u vezi je s holivudskom glumicom Sarah Paulson koja je od nje mlađa 32 godine. Upoznale su se na zabavi 2005. godine, ali su tek deset godina kasnije stupile u kontakt putem društvenih mreža. Naposljetku su se zaljubile jedna u drugu. 

Nagađanja o njihovoj vezi krenula su nakon što je Holland objavila fotografiju na kojoj je Sarah, a potom gostovala u podcastu u kojem je rekla da je u ozbiljnoj vezi s puno mlađom ženom. “To je najdivnija, najneobičnija stvar koja mi se ikad dogodila u životu”, rekla je tada. 

Ne smeta im razlika u godinama

Kasnije su otkrile da je Sarah prva se javila glumici, a ubrzo nakon potvrde veze krenule su se zajedno pojavljivati u javnosti. Jedna drugoj su velika podrška tijekom velikih projekata i prate se na crvenim tepisima. Razlika u godinama im ne smeta, što je Sarah jednom prilikom i potvrdila. 

“Ne želim biti definirana po tome s kim dijelim krevet, dom, dušu. Moji izbori u životu su bili nekonvencionalni, ali to je moja stvar. Želim živjeti odgovorno i istinito, bez skrivanja. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nešto hrabro u tome. Možda potiče druge na hrabre izbore. Što drugo mogu reći? Volimo se”, rekla je.

indexhr/press