Četvrtak, 16.05.2024.

Shakira zahvaljujući džemu otkrila da je Pique vara

Srijeda, 18.01.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Showbiz | Vijesti

Netrpeljivost i prozivke između bivšeg para Shakire i Gerarda Piquea traju mjesecima.

Nakon što je Shakira snimila novu pjesmu sa argentinskim producentom BZRPom u kojoj proziva svog bivšeg partnera njihov sukob je kulminirao.

Pjevala je Shakira kako je njen bivši “mijenjao Rolex za Casio” i “Ferrari za Twingo”, jasno aludirala na Piqovu novu djevojku K, koja je upola mlađa od nje, a on joj je odgovorio tako što je sklopio ugovor s markom satova “Casio”, a potom se i pojavio pred foto-reporterima vozeći Reno Twingo.

Podjsećamo da se par razišao prošle godine nakon 12 godina provedenih zajedno i dvoje djece. Kraj njihovoj vezi je došao zbog prevare bivšen nogometaša Gerarda Piquea.

Prema pisanju stranih medija postoji više verzija kako je Shakira saznala da je on vara,a jedan je otpjevala i u novoj pjesmi. Španski mediji su otkrili da je sve počelo od jedne tegle džema.

Naime, nakon jednog od svojih brojnih putovanja zbog poslovnih projekata, Shakira je došla kući i htjela da se zasladi džemom. Ona, inače, obožava ovaj voćni namaz, koji Pique nikada ne jede. Međutim, pjevačica je otvorila frižider i u njemu vidjela da je neko jeo njen džem. Tada joj je bilo jasno da u kuću dolazi druga žena.

Šakira je čak u spotu za pjesmu Te Felicito imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pjesmu.

U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Shakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: “Istinu”.

radiom/press