Petak, 19.07.2024.

AUTO OD 150.000 EURA I PRESKUPE TORBE Sladak život treće žene rahmetli muftije Zukorlića: A tek kad vidite stan

Nedjelja, 17.09.2023. | Magazin | Najnovije

Treća žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića, Belkisa Crnovršanin vrlo intrigira javnost zbog načina života.

Mlada novopazarska novinarka odmah je postala itekako aktivna na društvenim mrežama, gdje je objavljivala i misteriozne citate, ali i fotografije na kojima se jasno vidi i da živi luksuzan život, punim plućima.

Treća muftinica je jednom prilikom pozirala i u preskupom automobilu – poršeu vrijednom i do 150.000 eura, a da li zbog poprilično negativnih komentara pratilaca na Instagramu ili tek onako, Belkisa je tada brže-bolje izbrisala i tu, ali i sve ostale fotografije sa svog profila.

Belkisa je inače poznata po tome što je strastveni zaljubljenik u modu i skupe krpice, tako se jednom prilikom pohvalila torbicom marke Dior od 4.000 eura.

Inače, ona je na svom Instagram profilu dijelila i slike iz luksuznog stana u Beogradu na vodi. Ipak, nije poznato da li je nekretnina njeno vlasništvo ili tu samo boravi dok je srbijanskoj prestonici.

Inače, pored primarne profesije muftijina udovica je bavi i dizajnom šešira. Rahmetli Muamer Zukorlić ostao je do kraja života u građanskom braku sa Sumejom Zukorlić, koja je bila njegova jedina zakonski priznata supruga.