Nedjelja, 19.05.2024.

POPULARNOST 90-IH ZAMIJENILA ŽIVOTOM NA SELU! Čisti štalu i jede na travi – harala scenom, a danas se bavi poljoprivredom!

Petak, 17.03.2023. | Magazin | Najnovije

Ivana Banfić je na vrhuncu popularnosti donijela odluku da se preseli na selo i bavi poljoprivredom, a danas ima 53 godina i to smatra najboljom odlukom.

Ivana Banfić, zvijezda devedesetih godina prošlog vijeka koja je harala scenom i bila jedna od najpopularnijih dens pjevačica u tom periodu, već godinama živi s porodicom na selu i bavi se poljoprivredom, a njena “kućica od gline” bila je vijest koja je odjeknula medijima širom regiona.

Od pjevačice do zemljoradnice – to je put koji je izabrala Ivana Banfić, koja se prošle godine pojavila u jednom takmičenju u kojem se nije proslavila, ali je pokazala da život u prirodi odlično utiče na nju.

“Do te odluke sam dvadeset godina živjela samo na štiklama, u uskim haljinama, i bila sam vlasništvo medija, i uvek sam morala da budem sjajna i morala sam da budem lijepa”, priznala je ona svojevremeno u emisiji “Zdravlje na kvadrat”, a danas živi u selu Stara Drenčina, nedaleko od Siska, i smatra da je donijela najbolju odluku u životu.

Bila je jedna od prvih pjevačica koja je javno priznala da je ugradila silikone, oblačila se ekstravagantno dok je pjevala “Predaleko”, “Imam te”, “Sad je kasno”, “I Bee”, “Cigareta”, “Šumica”…a danas živi potpuno drugačije i smatra da je lijepa i sasvim prirodna, bez “fasada” koje su postale trend.

Imala je turbulentnu prošlost, pa se poslije razvoda od bivšeg supruga s kojim je u braku provela dvanaest godina odala alkoholu, a sve je došlo na svoje mjesto kada je pronašla ljubav svog života, sadašnjeg supruga Kruna Ladišića za kojeg se tajno udala. Nakon toga je imala spontani pobačaj, ali sreća joj se osmehnula u 37. godini, kada je rodila sina Jana.

“Željeli smo kao porodica promjenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo. Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava s kojima se do sada nismo susretali. Lijepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo”, izjavila je prije nekoliko godina za hrvatske medije, a na Instagramu redovno objavljuje fotografije na kojima se i vidi koliko uživa u seoskom životu i radovima, a ne libi se ni toga da čisti štalu.

mondo/press