Nedjelja, 19.05.2024.

Marija Šerifović odvela majku u Dubai, a ovo je uslov koji joj je postavila

Petak, 17.03.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije

Marija Šerifović priuštila je publici zadovoljstvo da je bolje upozna kroz njene vlogove iz svakodnevnog života, koje javnost obožava, a avanture sa Vericom koju je po prvi put odvela na odmor u Dubai se nastavljaju u novom videu koji je objavila.

Imali smo prilike da vidimo kako se majka i kćerka provode na jednoj od najatraktivnijih destinacija na svijetu, a nakon vloga u kome je Verica nasamarena ljubaznošću platila preko 100 eura hurme i lijek za sinuse, Marija je odlučila da je vrijeme za novu avanturu.

Zbog oblačnog vremena, pjevačica je odlučila da mamu veliku ljubiteljku cvijeća odvede u čudesnu baštu, ali je za nju imala jedan bitan uslov.

– Vera, povešću te sada na jedno mjesto, ali moraš da mi obećaš da nećemo ostati duže od 2 sata– rekla je Marija, što je zbunilo Vericu koja nije iz prve htela da pristane, ali je ipak odlučila da prihvati ponudu.

Pusti me da uživam u ovoj ljepoti, nemoj da mi ograničavaš vrijeme– ljutito se obratila Verica ćerki koja je podsjetila na tajming koji imaju.

Zbog čega Marija ne voli cvijeće i šta su radile nakon pojsete čuvenoj atrakciji saznajte u videu ispod.

n1/press