Četvrtak, 28.03.2024.

Imao je šest godina kad je pjevao sa Severinom, a ovako sada izgleda Ljuba Stanković

Petak, 17.03.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Vijesti

Pamtimo ga i kao pobjednika “Pinkovih zvjezdica”, a ovaj 11-godišnjak publici je jučer predstavio svoju prvu pjesmu “Zemlja”

Ljuba Stanković imao je samo šest godina kad je pobijedio u glazbenom showu „Pinkove zvjezdice” i svojim glasom je osvojio publiku, ali i pjevačicu Severinu. Ona ga je pozvala da gostuje u njezinoj pjesmi “Tutorial”, a ovaj glazbeni genijalac bio je i zvijezda spota za istoimenu pjesmu.

– Predivno i neuobičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili s njim izvedem “Tutorial” – izjavila je Severina nakon snimanja spota. Kada je pobijedio u showu “Pinkove zvjezdice” rekao je kako je jako tužan. – Svugdje me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako – izjavio je za medije tada Ljuba.

Sada je ovaj 11-godišnjak objavio i svoju prvu pjesmu “Zemlja” koja je premijeru imala jučer i tim povodom bio je i gost u emisiji “Amidži šou” i sve je iznenadio svojim ozbiljnim pristupom i novim imidžom. U samo nekoliko sati od objave ova pjesma je na YouTubeu imala 47 tisuća pregleda i komentari su jako pozitivni na Ljubinu novu pjesmu.

14, March, 2023, Belgrade – Filming of the TV Show Ami G Show on Pink TV in Simanovci. Ljubomir Stankovic. Photo: M.M./ATAImages 14, mart, 2023, Beograd – Snimanje tv emisije Ami G Show na televiziji Pink u Simanovcima.

Foto:M.M

Vrh vrhova! Bravo i za Ljubin anđeoski glas i za tekst i za muziku! Ovo je trebalo ići na Euroviziju! Pa nemam riječi!! Bravo mali dječače, uz tebe sam. Kakva pjesma, kakve riječi, kakva poruka, koja emocija malog djeteta! Bravo Ljubo! Prekrasna pjesma koju bi svi odrasli trebali slušati svaki dan. Ovo je trebalo za Euroviziju zaista…Na prvo slušanje naježih se i emocija na max…Ma bravo dječače dragi, rasplakao si me, kakva emocija, toliko si mali a tako velik. – napisali su mu u komentarima njegovi obožavatelji.

Kada je prije par godina bio Severinin gost u pjesmi “Tutorial” ona je objasnila kako je odlučila angažirati baš Ljubu. – Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. – rekla je tada.

titox/press