Ponedjeljak, 26.02.2024.

Tanja Savić otkrila detalje porodične tragedije koju je doživeo njen mlađi dečko Muhamed

Ponedjeljak, 16.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Tanja Savić nedavno je uplovila u emotivnu vezu sa 11 godina mlađim pilotom, Muhamedom Mukijem Bešićem, čiju tužnu porodičnu priču je nedavno otkrila javnosti.

Naime, Tanja Savić uživa u ljubavi sa zgodnim pilotom, a nedavno je gostovala u jednoj emisiji gdje je progovorila o odnosu sa njim, ali i njegovoj porodičnoj tragediji.

Spekulisalo se da Tanjina majka ne podržava vezu kćerke, a pokrenule su se  i priče da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora.

Međutim, Tanja je istakla da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

“Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas”, rekla je pjevačica, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Tanja je nedavno progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

“Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu – kaže Tanja i otkriva kako su se ona i Muki upoznali, ali i da li je istina da ju je verio i da će se uskoro udati”, rekla je pjevačica u emisiji “Premijera vikend specijal”.

“Jeste, pilot je i 11 godina je mlađi. Svaka čast je da ovako neku ženu osvojiš koja je prošla sve što je prošla. Ja ne mogu da padam na ne znam kakve priče i lepotu, moć i novac me ne zanima. Ono na šta ja padam su samo emocije i to neko šesto čulo koje nas vodi, mi ga svi imamo i treba da koristimo. Mene je samo zanimalo kako on razmišlja i da ne koristi alkohol ili neke nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu gde je taj deo za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Ja sam sedela pozadi, moj menadžer je sedeo pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje. To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac. Ne smetaju mi godine nikako. Nekad se osećam kao da sam ja mlađa od njega, ja mnogo toga učim od njega. Ja nisam dobila prsten, to nije ovaj prsten, ja se nadam da ću posle emisije. Nisam verena, to nije istina. To smo se mi šalili. Ovaj prsten je meni drag, ali nije verenički. Nisam luda da se tako brzo udam, možda nekad i bude. Ja bih volela još dece da imam. Samo da smo mi živi i zdravi i da sve bude kako treba i daće Bog sve što treba da nam da. Meni je najvažnije da su moja deca srećna”, kaže pjevačica i otkriva da li je istina da su porodice protiv njihove veze.

“Njemu ne smeta moja popularnost, vidi da ja volim svoj posao i hvala Bogu da mogu sve to da osetim da me neko iskreno i od srca podržava i voli”, rekla je Tanja.