Četvrtak, 09.05.2024.

Bosanka Belma Huseinefendić sluša mentoricu Jelenu Karleušu: Evo šta je uradila

Petak, 15.12.2023. | Magazin | Muzika

Belma Huseinefendić krenula je putem nekadašnje mentorice Jelene Karleuše, pa naišla na žestoke kritike saradnika.

Bivša finalistkinja šoua „Zvezde Granda“ Belma Huseinefendić nedavno je objavila novu numeru pod nazivom „pomalo“ i otkrila kako je došla na ideju da kadrove novog spota snimi na golf terenu.

– To se spremalo i dogovaralo sigurno mjesecima. I plan i program i šta želimo, i šta ne želimo, i gdje uopšte da pronađemo to što mi tražimo i slično. Ali sjećam se kao da je juče bilo, ta ideja nam je sinula u Banjoj Luci, što ne bi nešto snimili na golf terenu recimo – rekla je Belma ne skrivajući ponos zbog uspjeha nove numere.

Međutim, nije sve bilo tako bajno. Kako i sama kaže da bi rezultati bili vidljivi bilo je potrebno mnogo truda i posvećenosti.

– Snimali smo spot na više lokacija, dva intenzivna jako naporna i teška dana. Morali da ispoštujemo i rokove drugih ljudi koji su držali taj prostor. Pritom je jako teško kada snimaš napolju, moraš tad da računaš na svjetlo, na zrak, na svašta nešto i onda smo krali bukvalno zadnje minute svjetlosti i dana da bismo mogli sve da uspijemo da uhvatimo. Toliko sam zahvalna, jer mi se toliko sviđa spot, toliko sam ponosna na ovaj projekat, apsolutno ja i cijela moja ekipa što smo sebi pokazali da smo napredovali i da smo napravili korak naprijed.

Oni koji su srađivali sa Belmom tvrde da je pravi profesionalac, ali i da veoma često zna da bude naporna.

– Da, danas sam se čula sa svojim producentom, maloprije mi je poslao kako se ponašam u studiju. Kaže „Mnogo si teška“. Ako mi se ne dopadne jedna fraza ja je sto puta ponovim. Vjerujem da on i dan danas ima nervne slomove zbog mene. Jer ja stvarno volim da sve bude onako kako sam zamislila i kako mislim da će najbolje da zvuči. Naravno, oni svi uvijek mogu da sugerišu i ja promijenim ako možda i nije baš najbolja moja ideja, ali sam jako teška u studiju – priznala je pjevačica.

Na pitanje da li čita komentare, ali i da li oni učtiču na nju zvijezda Granda je poručila:

– Rijetko kada čitam zato što mislim da možda nema potrebe. Ako smatram da nešto treba da se popravi to će doći usmenim putem do mene, kao neka kritika, sugestija i slično. Nekad mi prenesu moji iz ekipe čuli smo ovo, čuli smo ono i tako, ali da mi se sviđa što ima i pozitivnih i negativnih komentara to sigurno, jer Jelena me je još u takmičenju „Zvezde Granda“ 2019. godine naučila da se iza dobrog konja prašina diže.

Iako su u žiriju „Zvezda Granda“ najveće estradne zvijezde, Belma ne krije da ima nekoliko pjevača čije pjesme obožava da sluša i privatno, ali i zapjeva na svojim svirkama.

– Kad su „Zvezde Granda“ u pitanju, slušala sam sad skoro Bekutin novi album, to mi se mnogo dopalo, pogotovo onaj duet koji je imala sa Halidom Bešlićem. Slušam Viki, to je nešto što imam na repertoaru na svirkama – rekla je pjevačica.