Petak, 26.04.2024.

Božo Vrećo održao koncert u dvorani Vatroslav Lisinski: “Publika poštuje moju umjetnost”

Srijeda, 15.03.2023. | Magazin | Muzika

Pjevač, ali prije svega veliki umjetnik Božo Vrećo, održao je koncert u rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. 

U svojoj izjavi za medije, Vrećo je kazao da ga veže velika ljubav prema Zagrebu i da se uvijek raduje koncertima pred zahvalnom publikom. 

Za Zagreb me veže jedno posebno prijateljstvo, neraskidivo, ušuškano i toplo, šetnja Ilicom i neizostavno svraćanje mojim divnim djevojkama u Kuću Četki na frizuru. Ručak u Fotiću, kafa u Velvetu, prekrasni parkovi u kojima uživam i divni Gornji grad.

Svaki put kada dođem u Arheološkom sam i Etnografskom muzeju jer su to mjesta gdje volim vidjeti postavke i inspirirati se.

Cvijeće kupim kod Saše Šekoranje, obiđem par divnih antikvarnica i svakako pogledam u pozorištu operu, zadnji put je to bila Madam Butterfly“, kazao je Vrećo prije koncerta.

“Radujem se mojim koncertima iznova jer ta publika koja mi dođe u Lisinski me beskrajno voli i poštuje moju umjetnost. Savršena je to simbioza i emotivna harmonija koja preraste u trans čula i raznolikih zvukova i pripjeva, gdje pjesma preraste pjesmu i postane harmonija božanske ljubavi.

Tome se vraćam, a ako me pitate što je to na koncertu što se može očekivati, kako da vam odgovorim na to pitanje, magija se desi, ona se naslućuje, rađa, preoblikuje i stvara tu pred vama”, navodi Vrećo piše Index hr.

radiosarajevo/press