Ponedjeljak, 26.02.2024.

“Mnogo mi je lakše otkad Rašid nije živ” Udovice Sinana Sakića otkrila da je PREKRŠILA DIO TESTAMENTA

Subota, 14.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

 Prije pet godina napustio nas je pjevač Sinan Sakić, koji je iza sebe ostavio na desetine hitova.

Njegovi obožavaoci, prijatelji, saradnici i porodica ni danas ne mogu da se pomire sa odlaskom velike muzičke legende, a kako bi sačuvala uspomenu na lik i djelo pokojnog supruga, Sabina Sakić je juče svečano otvorila muzej posvećen Sinanu u njegovoj rodnoj kući u Loznici i tom prilikom porazgovarala sa predstavnicima medija.

Atelje i muzej otvoren je baš na datum kada je pokojnom pjevaču 13. oktobra bio rođendan, te da je živ napunio bi 67 godina. Među prisutnima, bio je i njegov sin Alen, dok kćerka Đulkica nije mogla da dođe. Sabina ipak ističe da su joj oni velika podrška, prenosi Blic.

Međutim, dugo se spekulisalo o tome da Sinanova udovica Sabina nije u najboljim odnosima sa pjevačevom djecom iz prvog braka, Medom i pokojnim Rašidom, a razlog je bila zaostavština.

– Sinan je ostavio pisani testament i svjedoke kao nepisani. Pritom, većina imovine se vodi na moje ime, a druga stvar svako djete je od njega dobilo svoje nasljedstvo. Čak iako je Sinan striktno zabranio da se neke stvari prebace na tuđa imena, ja sam ih poslije ostavinske ispoštovala i dala drugoj djeci. Rašid, koji je preminuo, odmah je prodao stan, a drugi živi u tom stanu – rekla je Sabina Sakić.

Potom se osvrnula na iznenadnu smrt Sinanovog sina Rašida, koji je u maju preminuo u KPZ Sremska Mitrovica. Naime, Rašid je tokom života više puta privođen zbog nasilničkog ponašanja, pokušaja ubistva, iznuda, a sve to je stvaralo probleme porodici Sakić.

– Naravno da mi je lakše, mnogo lakše. I kada je Sinan bio živ pravio nam je velike probleme. Međutim, pošto je Sinan bio javna ličnost vrlo je neprijatno da izađete u javnost i da se žalite. Ljudi su takvi da kada nemaju svoje živote jedva dočekaju da vas ogovaraju, a pritom ne znaju situaciju. U svakom slučaju, mnogo je lakše – dodala je Sabina.