Četvrtak, 30.03.2023.

(Video) Reper preminuo nakon što se srušio na bini usred nastupa

Utorak, 14.03.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Vijesti

Južnoafrički reper Costa Titch iznenada je preminuo ovoga vikenda, objavila je njegova porodica na Instagramu. Smrt je uslijedila nekoliko sati nakon njegovog nastupa na muzičkom festivalu. Muzičar, čije je pravo ime Constantinos Tsobanoglou, imao je 28 godina. Nije naveden uzrok smrti.

“Smrt je tragično pokucala na naša vrata, uzela nam je našeg voljenog sina, brata i unuka. S dubokom boli moramo objaviti njegovu smrt. Kao porodica se suočavamo s teškim periodom jer pokušavamo shvatiti šta nas je snašlo i tražimo vremena i prostora da se saberemo. Zahvalni smo svim hitnim službama i svima koji su bili prisutni u njegovim posljednjim satima”, objavila je njegova porodica.

Ovog vikenda srušio se na pozornici na festivalu

Reper se srušio tokom nastupa na festivalu Ultra South Africa u Johannesburgu. Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama vidi se da je Costa pao na pozornici te ga neko, ko je stajao pored njega, podiže. Nakon što je ustao, prošlo je nekoliko sekundi i reper se ponovno srušio.

@misasasa2misasaaa #fy #fyp #xyzbca #balkan #srbija #serbia #bosnaihercegovina #macedonia #balkantiktok #slovenia #costatwitch #rip #viralvideo #legendsneverdie #russia #xyzbca ♬ original sound – misasasa2misasaaa

n1/press