Četvrtak, 18.04.2024.

Richard Gere sa suprugom i sinom na porodičnom odmoru muzao kravu

Utorak, 14.03.2023. | Film | Magazin | Na mreži | Najnovije | Vijesti

Supruga Richarda Gerea, Alejandra Silva je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa farme na kojim zajedno sa sinom i slavnim glumcem muze kravu.

Sudeći prema njenoj objavi, par se dobro zabavlja dok odmaraju zajedno sa svoja dva sina, četverogodišnjim Alexandrom i dvogodišnjim sinom, kojem ime nisu nikada javno objavili.

Alejandra Silva je također u svojoj objavi spomenula i Richardovog sina iz prvog braka – dvadesetdvogodišnjeg Homera.

“U ovim vremenima, pogotovo ako živite u gradu, toliko je teško moći uživati ​​u osnovnim užicima koje nam priroda nudi, za mene one koje najviše cijenim i koje želim usaditi svojoj porodici. Ovo je povratak na osnove. Ovo vrijedi i za našeg voljenog Homera Gerea”, napisala je Alejandra Silva.

Na jednoj od fotografija, Alejandra Silva u sportskom izdanju pozira pored krave ponosno držeći u ruci čašu mlijeka koju je ranije izmuzla. Na drugoj fotografiji se već vidi kako muze kravu, dok pored nje strpljivo čuči njen sin. Na Instagram storyju kojeg je jučer objavila, moglo se vidjeti i kako Richard pomaže.

Podsjećamo, porodica Gere je nedavno otišla na posebno putovanje u Meksiko za Silvin 40. rođendan, tokom kojeg su se svi razboljeli, a sedamdesettrogodišnji glumac je završio i u bolnici zbog upale pluća.

klix/press