Petak, 03.05.2024.

Stoja se skinula, zamiješala kukovima i skinula Karleušu o originalu

Utorak, 14.02.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Showbiz | Vijesti

Da je Stoja rođena za scenu ne svjedoče samo njeni hitovi, već nevjerovatna energija kojom pleni i ponašanje koje mora da ima jedna zvijezda. Da je neprikosnoveni talenat za muziku odavno je dokazala, ali iznenađenje svih vremena je njen talenat za glumu i transformaciju te ne čudi što je njena imitacija Karleuše ušla u historiju.

– Ja mislim da je u to vrijeme cijeli Balkan pričao o videu na kome imitiraš Jelenu – zaključio je voditelj.

– Svi znamo da je Jelena Karleuša visoka 180cm, grudi, kukovi, uzak struk, zgodna visoka i čuvene tadašnje Grand transformacije i kaže Stoja „Pa mogu i ja“- prisjetila se voditeljica historijskog trenutka.

– Ja mogu barabar, zato što sam smršala! – ispričala je Stoja sa osmijehom, a video je mnoge ostavio u šoku.

Potpuno samouvjereno, sa perfektnom linijom, izazovnim kostimom i plavom perikom Stoja je tada izašla na scenu i dala domaći zadatak. Uz Karleušin hit „Slatka mala“ Stoja je vrckala i oduševila ne samo milionski auditorijum, već i kolegicu.

– Ja sam se slučajno našla sa Jelenom kod našeg zajedničkog frizera i meni je bila ideja da ona odradi moju pjesmu „Žena starija“, a ja ovu njenu pjesmu koja je hit kao kuća. I ona je to dobro odradila, ali i ja sam, stvarno sam se trudila. Dva dana sam vježbala kako da igram i kako da izgledam, razmišljala sam na šta će to da liči. Ipak ja nisam bila u tom fazonu – rekla je Stoja.

U videu ispod pogledajte Stojinu imitaciju Jelene Karleuše:

express/press