Nedjelja, 27.10.2024.

“Slavljenica to ne podnosi” Jovana Jeremić poslala gostima pozivnicu za svoj 33. rođendan i zaprijetila da joj ovo ni slučajno ne kupuju

Petak, 13.10.2023. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jovana Jeremić sljedeće nedjelje proslaviće svoj 33. rođendan u jednom restoranu u centru Beograda.

Naime, voditeljka će na svojoj proslavi okupiti najbliže ljude, a među njima će se sigurno naći i ličnosti sa javne scene sa kojima je Jovana bliska.

Jovana je danas na svom profilu na Instagramu pokazala i kako izleda njena rođendanska pozivnica, a ono što je pisalo u donjem lijevom uglu šokiralo je sve.

– Bez cvijeća, jer ga slavljenica ne podnosi – istakla je Jovana da joj gosti ne donose slučajno cvijeće.

Podsjetimo, Jovana Jeremić nedavno je oštro osudila ponašanje Dragomira Despića Desingerice, a nakon što je njegovo ponašanje “iskopirao” i stariji kolega Mile Kitić, voditeljka nije ostala imuna, pa je folkera isprozivala javno, a on joj je odgovorio:

– To je njeno mišljenje, nije me to uvrijedilo, meni je to u tom trenutku bilo interesantno da uradim i uopšte se ne kajem zbog toga. Dozvolila je ona sebi mnogo lošije stvari, vidio sam njene klipove, nikada ih nisam komentarisao, ali mogu reći da radi mnogo gore stvari od toga – zaključio je Mile Kitić, piše Blic.