Nedjelja, 19.05.2024.

Teodora Džehverović okreće novi list i prekida saradnju sa menadžerkom, a ovo je glavni razlog

Nedjelja, 12.11.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije

Nakon sedam godina saradnje pjevačica Teodora Džehverović je odlučila da okrene novi list i prekine saradnju sa menadžerkom Sandrom.

Poznata pjevačica je često govorila da je upravo njena menadžerka Sandra zaslužna za njen uspjeh, ali kako pojedini izvori tvrde do prekida saradnje će najverovatnije doći nakon što Teodori istekne ugovor.

Prekid saradnje Teodore Džehverović i menadžerke koja joj je pomogla i sa njom gradila put do estradnog neba će doći zbog velikog procenta zarade koje je prema tvrdnjama drugih Sandra uzimala za sebe.

Kako izvor blizak pjevačici kaže, ona je odlučila da je vrijeme za prekid saradnje jer joj se više ne isplati da bude u Sandrinom jatu i da pređe u generaciju Zed, studio iz kojeg su potekle nove zvijezde jer oni uzimaju samo procenat od pregleda na platformi YouTube.

– “Teodora hoće da pređe u ‘Generaciju Zed’. To je studio odakle su potekle nove zvijezde, Heni, Nući, Breskvica i mnogi drugi. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnih menadžera. Kako sam razumio, oni uzimaju samo procenat od pregleda na Jutjub platformi dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru natjeralo da razmisli, i odluči da je vrijeme za promjene” – rekao je sagovornik i dodao:

– “Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. S obzirom na to da uskoro treba da se potpiše novi ugovor, pjevačica je išla na sastanak sa čelnicima ‘Generacije Zed’ i veoma joj odgovaraju njihovi uslovi. Ono što ja znam je da je Sandra uzimala šezdeset posto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvijezde” – izjavio je izvor.

Teodora nije jedina zvezda kojoj je Sandra pomogla da postane popularna. Pored nje, ona je sarađivala i sa Rastom i Vukom Mobom, koji su nakon što je istekao ugovor prekinuli saradnju s menadžerkom, i nastavili da dalje sami grade karijeru.