Nedjelja, 28.04.2024.

PADALI SU NA KOLJENA HRABRI: Fatalnoj brineti Ronaldo poslao poruku i dobio ‘SEEN’ ŽIVOTA

Ponedjeljak, 10.07.2023. | Magazin | Showbiz

Zgodna ruska manekenka zanosne ljepote Viktorija Odintcova nedavno je senzacionalno izjavila da su joj se udvarali mnogi svjetski poznati i poželjni muškarci, ali da malo ko kod nje ima šanse, pa je tako, kako sama tvrdi, odbila čak i Luisa Hamiltona i Kristijana Ronalda.

Ova zgodna manekenka je nekoliko puta viđena na trkama Formule 1 posljednjih godina i gledala je Hamiltona na Velikoj nagradi Azerbajdžana u aprilu. Uprkos tome što je bila tamo kako bi bodrila veliku zvijezdu Formule 1, ona kaže da su njih dvoje, iako su bili u vezi, sada samo prijatelji.

– Imali smo različite vrste odnosa. U određenom periodu naš odnos je bio romantičan. Udvarao mi se. Ali onda je ovaj odnos prerastao u prijateljstvo. Ja živim u Rusiji, a on živi u inostranstvu. Sada smo prijatelji, samo pišemo jedno drugom i zovemo se međusobno ponekad, izjavila je fatalna Ruskinja.

Dalje navodi i da se preko Hamiltona upoznala sa slavnim igračem PSG-a, Nejmarom.

– U kontaktu sam sa Nejmarom, jer je prijatelj sa Luisom, poznajem ga preko njega. On je normalan muškarac, dopisujemo se preko Instagrama, pohvalila se.

Viktorija tvrdi da je odbila čak i Kristijana Ronalda u prošlosti, ali je dodala da je izbrisala njegove poruke na Instagramu, pa sada nema dokaz da svojim izjavama da na verodostojnosti.

– Bilo je to davno. Napisao mi je: “Ćao, kako si?” Izbrisala sam poruku i nisam odgovorila, izjavila je na kraju manekenka koju na Instagramu prati više od pet miliona ljudi, a ona ih redovno čašćava provokativnim izdanjima na fotografijama.