Ponedjeljak, 20.05.2024.

“Svi me pritiskaju” Rada Manojlović objavila divne vijesti

Petak, 08.12.2023. | Magazin | Muzika

Rada Manojlović svojevremeno je studirala Ekonomski fakultet u Kragujevcu, a na trećoj godini prijavila se za Zvezde Granda i ubrzo postala jedna od najpopularnijih pjevačica.

Očekivano, studije su trpjele, pa je tako Rada ostala bez diplome. Ipak, ona planira da kad – tad nastavi sa studiranjem i dobije zvanje diplomiranog ekonomiste, pogotovo uzimajući u obzir da je prethodno postigla visok prosjek.

– U to vrijeme sam učila redovno od ponedeljka do petka, na trećoj godini sam bila, meni je prosjek bio devet, 8, 89. Tada sam upala u “Zvezde Granda”, da sam to ostala da završim, sigurno bih završila sa tako dobrim prosjekom – prisjetila se Rada i dodala:

– Ostala sam u super odnosima sa dekanom Peđom Veselinovićem i sa svim profesorima drugim, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog zabravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svijet, jedan kulturan svijet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cijene i vole, ja im uvijek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet.