Utorak, 14.05.2024.

Dada Mešaljić PONOVO U „ZVEZDAMA GRANDA“: „Uhvatila me FRKA“

Srijeda, 08.03.2023. | Magazin | Muzika | Najnovije | Vijesti

Veliko iznenađenje tokom snimanja emisije „Zvezde Granda“ usledilo je kada smo ugledali nekadašnju takmičarku Dadu Mešaljić koja nije skidala osmeh sa lica kada se nakon skoro godinu dana pojavila u Grandovom studiju.

Odmah nas je zanimalo da li je došla da podrži kolege ili joj toliko nedostaju „Zvezde Granda“ da je poželela da se vrati.

-Bila sam u prolazu i poželela sam da svratim iskreno. I moram da priznam da me sada hvata neka nostalgija. Na žalost, već sada moram da krenem iz Beograda kući, ali sam sigurna da ću doći ponovo- priznala je Dada sa osmehom, a potom dodala:

-Uhvatila me frka kada sam došla ovde i ugledala ovu scenu! (smeh) Ali više mi ne treba mentor- našalila se Mešaljićeva koja nije odolela a da se ne ufotka iza scene na kojoj je napravila veliki korak u svojoj karijeri.

S obzirom da je prethodna godina bila izuzetno turbulentna za mladu pevačicu iskoristili smo priliku da saznamo da li je sve konačno došlo na svoje mesto.

-Jeste, sve je kako treba i okej! Nadam se da će tako i ostati- priznala je Dada ne skidajući osmeh sa lica.

Podsetimo, pre nekoliko dana zvezda Granda zagolicala je maštu publici kada je najavila da će uskoro objaviti svoj prvenac.

– Dugo sam razmišljala kod koga bih tražila pesmu i mislim da je Bane presudio jer je svaki njegov tekst priča za čovekovu dušu i osećanja, mislila sam da nema greške, a sada i kada sam dobila to što sam htela, stojim iza toga– objašnjava Dada koja je želela da ostane misteriozna i ostavi publiku da razmišlja o tome kakva je pesma koju snima.

– Ne smem previše da vam otkrivam, a znamo da Bane nema promašaje i zato pripremite maramice (smeh)- zaključila je ona.

newsmedia2/press