Ponedjeljak, 28.10.2024.

Bregina Dženana proslavila rođendan, kćerka Lula prekršila pravilo i objavila fotografije

Utorak, 01.08.2023. | Magazin | Showbiz

Dženana Sudžuka svojevremeno je bila jedna od najljepših Sarajki. Ali, otkako se ova manekenka udala za slavnog kompozitora i frontmena „Bijelog dugmeta“ Gorana Bregovića, prije više od tri decenije, u javnosti je skoro i ne viđamo.

Tek u rijetkim prilikama na društvenim mrežama osvane neka Dženanina fotografija, mada za to obično budu „kriva“ djeca.

Slično se desilo i ovog puta, prenosi Hello. Naime, njena kćerka Lula objavila je jednu crno – bijelu sliku specijalnim povodom, čestitala je mami rođendan. Tu i tamo na Instagramu se pojave i neke fotografije sa Goranom, uspomene na dobra stara vremena, ali o privatnom životu ni jedno ni drugo nikada nisu voljeli da govore.

Dženana i Brega počeli su da se zabavljaju 1977. godine, kada je ona još bila tinejdžerka. Iako su legendarnog muzičara pratile razne priče, jer gdje je rokenrol tu je i gomila obožavateljki, njihova ljubav izdržala je sve testove. Imaju tri kćerke, Emu, Lulu i Unu, žive na nekoliko evropskih adresa, a na sve komplimente lijepa Sarajka danas samo odmahuje rukom.

‒ Ma, kakva ljepotica! Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica – rekla je Dženana prije nekoliko godina, kada je posjetila Eminu izložbu u Beogradu.