Utorak, 23.04.2024.

Od bucke do zavodnice u uskoj crnoj haljini! Transformacija o kojoj bruji Srbija: Imala 145 kila, pogledajte je sad!

Petak, 25.02.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevačica Krstinja Todorović smršala je 88 kilograma otkako se pojavila u Zvezdama Granda, a nedavno se podvrgla operaciji skidanja viška kože.

Krstinja je dozvolila da se snima cijeli proces i priznala da se i dalje oporavlja od operacije. Sada se pojavila na snimanju Zvezda Granda u maloj, crnoj haljini i pokazala brutalnu figuru!

Pjevačica se pojavila u kreaciji koju je oplemenila efektnim nakitom, a preko nje bundu koju je na zahtjev fotoreportera skinula.

– Reakcije su fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi, a mislim da će krajnji rezultat biti za nekoliko mjeseci, da ćemo se svi šokirati. Još uvijek nisam svjesna. Periodično podnosim oporavak, kako kada, nekada sam super, nekada sam psihološki u svom ludilu. Super se oporavljam, malo sporije, ali uspješno – rekla je pjevačica nedavno.

Kako je i sama otkrila, Krstinji je operaciju platio Saša Popović, a sada je ispričala da joj je ponudio još nekoliko estetskih korekcija, ako za to bude bilo potrebe, naravno o njegovom trošku.

– Čuli smo se, zahvaljujem mu se puno koji mu je omogućio sve, kao i eventualne korekcije ako bude potrebe nakon ovoga. Imam njegovu punu podršku i jako sam srećna zbog toga, jako je lijepo imati podršku od velikih ljudi, naročito kada ti je neophodna – rekla je pjevačica za Telegraf.