Petak, 02.12.2022.

Prelijepa Belkisa Crnovršanin nije mogla dugo bez Instagrama: OPET SE OBRATILA JAVNOSTI, a evo šta je BELKISA imala da kaže

Četvrtak, 24.11.2022. | Magazin | Najnovije | Urednica

Belkisa Crnovršanin, treća žena po šerijatu rahmetli muftije Muamera Zukorlića, izaziva veliku pažnju javnosti kako Srbiji, tako i u regionu, otkad je srbijanski list Kurir obelodanio ovaj brak.

Mlada novopazarska novinarka odmah je postala aktivna na društevenim mrežama, gde je objavljivala i misteriozne citate, ali i fotografije na kojima se jasno vidi i da živi luksuzan život, punim plućima.

Nedavno pozirala i u preskupom automobilu – poršeu vrednom i do 150.000 eura.

Ona je s javnošću podelila svoju fotografiju uz citat, a da li zbog poprilično negativnih komentara pratilaca na Instagramu ili tek onako, Belkisa je brže-bolje izbrisala i tu, ali i sve ostale fotografije sa svog profila.

Ipak, nije dugo izdržala da s javnošću ne podeli svoje fotografije i misli.

– Hiljadu puta se pokaješ za ono što kažeš, retko za ono što prećutiš – napisala je ona uz fotografije na Instagramu, prenosi “Kurir”.


Belkisa je inače poznata po tome što je stratsveni zaljubljenik u modu i skupe krpice, pa je i ovog puta akcenat bio na luksuznoj torbici poznatog brenda.