Petak, 29.03.2024.

ABORTIRALA MOJE DIJETE U ČETVRTOM MJESECU: Šokantna ispovijest Saše Popovića

Utorak, 24.05.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Najveći estradni mag i bivši direktor i vlasnik „Grand produkcije“, Saša Popović, uživa u penzionerskim danima nakon što je prodao svoj dio najveće muzičke imperije.

Naime, Saša je jednom prilikom govorio o posjeti baba Vange i proročanstvu koje mu je spomenula do kada će živjeti.

Popović se takođe dotakao i stravičnog abortusa njegove djevojke koji ju je zadesio. On je izbjegavao da komentariše ovu temu, ali je riješio da otvori dušu.

-Došla je jedna žena i donijela po dvije kocke šećera Breni i meni, rekla da to zavijemo u salvetu, stavimo ispod jastuka i kad ustanemo, da to da odnesemo Vangi. Upozorila nas je da ne smijemo da joj dajemo ni pare, ni poklone, samo šećer, jer je njoj država sve obezbjedila… Tamo je čekalo na hiljade ljudi! Pa Tito je bio kod Vange četiri puta, Brežnjev tri puta, Nikson je bio, Džimi Karter… – ispričao je nedavno Saša, ne krijući da je bio šokiran prizorom, ali i onim što mu je Vanga za tri-četiri minuta rekla – da mu je otac poginuo u saobraćajnoj nesreći, da majka ne pali sveću za slavu i da je upozori na to, da će se „Slatki greh“ raspasti za godinu dana, a da će on početi da pjeva i da će u 48. godini života postati vrh estrade, direktor svima.