Srijeda, 24.04.2024.

ZDRAVKO ČOLIĆ ODBIO LEGENDARNU PJESMU Kad je vidio da je propustio hit tražio ovo

Subota, 23.07.2022. | Magazin | Muzika | Najnovije

Kompozitorica Sara Milutinović je Isidori Lukić u Realnoj priči ispričala da je hit Nine Badrić ‘‘Da se opet tebi vratim’’ trebalo zapravo da pjeva Zdravko Čolić, ali da se njemu pjesma nije dopala na prvo slušanje pa je ubrzo nakon što je pjesma postala hit tražio od Sare da mu napiše novu pjesmu.

Tako je nastao njegov hit ‘‘Pamuk’’ čiji tekst i muziku potpisuje upravo Sara Milutinović.

Drago mi je što sam radila sa Zdravkom Čolićem. To je velika stvar. Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, i onda smo se sretali a nekim mjestima. Zapravo je njegov bivši menadžer Adis Gojak predložio da napravimo saradnju – rekla je kompozitorka Sara Milutinović i dodala:

Najprije sam ja njemu ponudila drugu pjesmu, koja je završila kod Nine Badrić, a to je pesma “Da se opet tebi vratim”. Međutim, on je to odbio, a Nina čim je čula tu pjesmu nije stigla ni do refrena, odmah je rekla “ma to je moje, gotovo”. A onda je on čuo Nininu pjesmu i rekao: “Maco, pa ovo je stvarno HIT”. I onda je, logično, nastao “Pamuk”, poslije na sljedećem albumu “Kad pogledaš me preko ramena” – ispričala je Sara Milutinović, kompozitorka, u Realno priči kod Isidore Lukić na Kurir televiziji.