Četvrtak, 25.04.2024.

“BOLI NAS K**** IZ KOJE STE DRŽAVE I KOJE STE VJERE, VI STE NAŠA BRAĆA…”: Spektakularan nastup Iron Maidena u zagrebačkoj Areni 

Ponedjeljak, 23.05.2022. | Magazin | Najnovije

Legendarni heavy metal sastav Iron Maiden rasprodao je zagrebačku Arenu te obožavateljima priredio spektakularni koncert. Bend za koji mnogi govore da je sinonim za heavy metal otvorio je svoju turneju “Legacy Of The Beast” nastupom u Zagrebu.

Obožavatelji su napunili Arenu već i prije početka nastupa ‘Maidena’, kako ih vole zvati, da poslušaju predgrupu britanskom sastavu, njemački gotički metal bend, Lord Of The Lost.

Turneja svjetski popularnoga benda osnovanoga davne 1975. bila je predviđena 2020., no odgođena je dva puta zbog pandemije. Vjerni obožavatelji ustali su pet minuta prije početka koncerta željno iščekujući izlazak benda na pozornicu. I bio je to prizor za pamćenje – cijela zagrebačka Arena postaje zamračena, pojavljuju se plavi reflektori, a čuju se samo uzvici publike, piše Jutarnji list.

Tačno u 21 sat na pozornicu su izašli članovi Iron Maidena, a to je izazvalo ushićeno pljeskanje i glasno zviždanje uzbuđene publike.

– Nije bitno otkuda ste, iz koje ste države, koje ste vjeroispovijesti, boli nas k****, vi ste braća Iron Maidena, poručili su ‘Maideni’, uzrokujući glasne reakcije publike, a prilikom zadnje pjesme na pozornici se pojavio i avion.