Četvrtak, 28.03.2024.

Gdje je danas i kako izgleda Al Dino

Srijeda, 23.02.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Pjevač Al Dino prije nekoliko godina šokirao je javnost priznanjem da je zbog fizičkog i psihičkog nasilja koje je trpio od supruge Arduane Pribinje morao da se razvede, a opisao je šta se zapravo dogodilo kobne večeri.

– Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želio da ide kod majke. Poslij toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun – rekao je pjevač  svojevremeno.

Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrijebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: “Ubila me je kao vola u kupusu” – rekao je tada Al Dino i dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

– Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše djece – ispričao je Al Dino.

– Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želio da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše djece – rekao je Al Dino.

Razvod je usljedio poslije dvije godine razvlačenja po sudovima. Arduani su pripala djeca, a Al Dinu je ostalo plaćanje alimentacije.

Pjevač je život promenio iz korijena i izgleda bolje nego ikad, a dokaz su i videi koji su se pojavili na društvenim mrežama.