Petak, 29.03.2024.

Ovaj muzičar je bivši dečko Dragane Mirković: Glumila je u njegovom spotu

Nedjelja, 22.05.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog vijeka grupa „Ruž“ bila je prilično popularna. Neke njihove pjesme i danas se mogu čuti na radio-stanicama, ali, iskreno, muzika nije bila presudna što su postali miljenici tinejdžerki.

Zoran Tomašević Toma, naočiti bubnjar benda, važio je za jednog od najpoželjnijih frajera tog vremena, a javna je tajna da njegovom šarmu nije odoljela ni folk zvijezda Dragana Mirković.

Iako su na prvi pogled djelovali kao „nespoj“, kako zbog načina života, tako i zbog muzičkog pravca koji su njegovali, emotivna veza potrajala je nekoliko mjeseci.

Dragana se čak pojavila u spotu za njihovu pjesmu „Nemica“, sa albuma „Noćno kupanje“, koji su objavili 1990. godine.

„Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas“, pita Dragana na početku spota, obraćajući se momcima iz benda, koje je predstavila kao svoje „nove drugare“.

Devedesetih Toma je vodio muzičku emisiju na TV Pink, kratko je radio kao direktor marketinga „Siti rekordsa“, a onda je otišao „preko okeana“.
Novinarima koji su sa njim kontaktirali prije neku godinu ispričao je da se 2011. odselio na Floridu sa suprugom Dušicom. U međuvremenu dobili su kćerku Lanu i sina Marka.