Četvrtak, 28.03.2024.

KONAČNO SE OGLASILA I STAVILA TAČKU NA PREPUCAVANJA! Ana Nikolić odgovorila Milici Pavlović

Nedjelja, 22.05.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Nakon što je pjesma “Provjereno” postala jedan od najvećih hitova sa posljednjeg albuma pjevačice Milice Pavlović, na društvenim mrežama se pojavio demo snimak koji je svojevremeno snimila njena koleginica Ana Nikolić i, po svemu sudeći, odustala od ove numere, smatrajući da neće postati hit.
Iako su mnogi raspravljali o tome da je sama Ana odgovorna za “curenje” ove pjesme, sve to je palo u vodu kada se ona konačno oglasila i imala samo riječi hvale za Pavlovićevu.

  • Svako je za sebe. Milica je djevojka koju ja jako poštujem, kao i njen rad. Ona se, za razliku od velike većine, trudi i radi na sebi, napreduje iz godine u godinu. Naravno da pratim njen rad. Kulturna je i vaspitana djevojka, tako da ja ne bih rekla da sam je ja proslavila – poručila je Nikolićeva.

Osim toga, pjevačica se poistovetila sa ovom situacijom, budući da se i njoj, prema sopstvenom priznanju, desio sličan scenario sa prethodnim albumom, na kom je radila mjesecima.

  • Moj album je tri dana prije izlaska izašao u vidu demo snimaka, što je strašno za umjetnika. Mogu samo da zamislim kako se Milica osjeća – dodala je Ana.