Četvrtak, 25.04.2024.

Sin Marine Tucaković o godini bez majke: Izliječen sam od droge, ali ne od života

Četvrtak, 20.10.2022. | Intervju | Magazin | Najnovije

Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucakovićza Alo.rs govorio je o svojoj majci, čija je godišnjica smrti obilježena u septembru.

– Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu poslije godinu osjeća srpska estrada, ali znam kako se ja osjećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije posljednje dvije godine. Osjećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obje ruke, možda i noge, mada mislim da njih još imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osjećam se lakše, svjesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negdje otputujem – kazao je Radulović emotivno.

Otkrio je da trenutno ne piše pjesme muzičkim izvođačima, ali da piše feljton od 10 nastavaka koji će uskoro moći da se čita samo u Alo! novinama.

– Feljton koji pišem se bavi trenucima kada se Marina razboljela i vremenom poslije njene smrti. Zvat će se “Klinika” jer se na klinici svi rađamo, ali na njoj ne umiru svi. “Klinika” je album Ane Nikolić, inače posljednji album koji je mama radila. Simbolično sam dao taj naziv jer prvo je Ana izašla sa klinike za odvikavanje, pa sam izašao ja, mama je na klinici saznala za bolest, a tamo je i umrla. Nas povezuje klinika, i ja sam izliječen od droge i poroka, ali sada se treba izliječiti od života. Kroz feljton ćete čitati o mom i Marininom odnosu i kakav je ona bila mađioničar. Brat, ja, otac, Ana Nikolić koju pominjem, bili smo njeni projekti, a ona je nama bila zadovoljna – rekao je Laća.

Objasnio je zašto je Ana NIkolić važna za feljton koji piše:

– Marina je mnogo voljela Anu, a ona sada nema mogućnost da dobije pjesmu, jer nema kome da ispriča svoju priču i nema ko da je razumije. To ne znači da Ana više neće imati hit, ali ljudi moraju da shvate da odnos autora i izvođača zahtjeva poseban odnos, da bi to nešto bilo za sva vremena.

Radulović se osvrnuo i na svoje poroke, priznao da traži način da ostavi duhan, ali i priznao zašto više ne pije viski.

– Na viskiju sam agresivan, dok sam na rakiji i vinu skroz okej. Rejvove i klubove sam prošao, sada mi se ide u neku dobru kafanu da slušam muziku i da je platim, to mi je ćef – rekao je.

Otkrio je i je li njegova majka još ima dužnika među pjevačima.

– Mama nije naplatila svaki hit koji je napisala, ali ja dužnike ne jurim jer ih nema. Zaista ih nema – istakao je Milan.

AVAZ/PRESS