Četvrtak, 28.03.2024.

Shakira s osmijehom napustila advokatski ured, a Pique izašao kao da mu se srušio cijeli svijet

Utorak, 20.09.2022. | Magazin | Muzika

Pique i Shakira zajedno su bili čak 12 godina i imaju dva sina, ali je romansa pukla nakon što je poznata pjevačica saznala da ju igrač Barcelone vara sa drugom djevojkom.

Iako oni nisu bili zvanično u braku morali su s advokatima da potvrde rastanak kako bi riješili nekoliko ključnih pitanja oko imovine, a naravno u prvom planu bilo je i skrbništvo nad sinovima.

Očekivano odlučeno je da će djeca da žive sa majkom, ali se Pique borio da Shakira ne dobije dozvolu da s djecom odseli u Miami, te je htio da oni ostanu da žive u Barceloni kako bi bio blizu svojim sinovima.

Međutim, čini se da sastanak nije prošao baš kako je igrač Barcelone očekivao i prema prvim informacijama na kraju je shvatio da njegov plan neće uspjeti.

Sastanak u advokatskom uredu trajao je nekoliko sati, ali su novinari strpljivo čekali ispred i nadali se nekim reakcijama Piquea i Shakire.

Defanzivac Barcelone prvi je napustio ovu zgradu i nije bio raspoložen da daje izjave i bio je vidno zabrinut i očito ne previše zadovoljan s konačnim dogovorom sa sada već bivšom partnericom.

Ubrzo nakon Piquea i Shakira je napustila advokatski ured, ali se moglo vidjeti da je daleko boljeg raspoloženja nego igrač Barcelone.

Poznata pjevačica je s osmijehom napustila zgradu i čak je pozdravila novinare što to nije bio slučaj prethodih mjeseci otkako traje cijeli taj skandal između nje i Piquea.

Mediji u Španiji pišu da je Pique na kraju dao dopuštenje da djeca mogu sa Shakirom da napuste Španiju. Ona je dva puta u prethodnim mjesecima pokušala s njima da ide u Miami, ali Pique je oba puta to stopirao i nije dao dozvolu da napuste zemlju.

No, nakon cijele drame shvatio je da s tim neće ništa postići i da je najbolje da pokušaju pronaći dogovor što su očito uspjeli da urade.

SPORTSPORT/PRESS