Petak, 19.04.2024.

Gdje je danas brat Anđeline Džoli?

Nedjelja, 19.06.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Scena s dodjele Oscara kada je Angelina Jolie poljubila brata Jamesa Havena u usta bila je dobro zapamćena. James (49), koji je dvije godine stariji od Angeline, tada je bio vrlo aktualan, dok je posljednjih godina pravi misterij.

Brat slavne glumice danas vodi miran život daleko od reflektora, a htio to ili ne, zasigurno će ostati zapamćen po poljupcu s Angelinom na crvenom tepihu 2000. godine.

O tome se priča i danas, a za mnoge je to bio čudan odnos brata i sestre. James je jedno vrijeme bio prisutan na gotovo svim paparazzi fotografijama Angeline Jolie – visok muškarac, neobičnog, ledenog izraza lica i uvijek s tamnim sunčanim naočalama.

Međutim, ovo nije bio prvi put da je James poljubio sestru u usta na javnom događaju. Brat i sestra također su se poljubili na dodjeli Zlatnih globusa ranije te godine.

-Naravno, poljubac je bio potpuno ‘nevin’. Nisam dao Angie francuski poljubac, rekao je Haven za Daily Mail 2007. godine.

Bilo je to nešto jednostavno i divno. Spremala se otići u Meksiko kako bi završila snimanje filma ‘Prvi grijeh’ s Antoniom Banderasom. Čestitao sam joj na Oscarima i brzo je poljubio u usne. To je puklo i postala je velika stvar, dodao je Haven.

Neprepoznatljivi James Haven ovih je dana viđen kako kupuje namirnice u Malibuu i opušteno šeće, a bio je odjeven u bijelo sa šeširom i sunčanim naočalama na glavi. Iako je nosio naočale i šešir, paparazzi su ga ipak prepoznali i fotografirali. Nije bio sretan kad je ugledao paparazze, jer očito želi živjeti mirnim životom, daleko od kamera i pozornice.

Inače, James je već 12 godina u vezi sa svojom djevojkom Ashley Reign, a prošlog ljeta paparazzi su ga nakon dugo vremena imali priliku snimiti. Dok je Angelina bila u braku s Bradom Pittom, on je navodno čuvao njihovu djecu.

‘Veza je donijela veliko olakšanje i Bradu, koji je ponekad smatrao da se James previše mota oko njih’, tvrdio je prijatelj para za strane medije.

Brad je uvijek mislio da će Jamesu dobro doći ozbiljna veza’, dodao je.

Strani mediji pisali su kako je netrpeljivost između Brada Pitta i Havena, koji su povremeno živjeli s parom, dosegla nesnosne razmjere, te je zbog toga prekinut brak holivudskih zvijezda. Mnogi su tvrdili da je slavni glumac Angelini postavio ultimatum ili on ili njen brat.

-Angelina i James su sada potpuno razdvojeni. Bili su nerazdvojni i najbolji prijatelji. Pomagao joj je u odgoju djece i uvijek je puno vremena posvećivao njenoj porodici. Odjednom su, bez nekog posebnog razloga, prestali razgovarati i udaljili se. Samo oni znaju što se zapravo dogodilo, rekao je jednom prilikom izvor blizak glumici.