Četvrtak, 25.04.2024.

Isplivali detalji Hanine i Grašine djevojačke i momačke večeri

Subota, 19.02.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Petar Grašo i Hana Huljić održali su momačku i djevojačku večer u jednom restoranu u okolici Splita, a dio atmosfere osvanuo je na društvenim mrežama.

Hana Huljić i Petar Grašo su večer uoči vjenčanja koje je obavijeno velom tajne proveli u jednom restoranu u Žrnovnici koji je na svom profilu na Instagramu objavio i fotografije sa slavlja.

“Sinoć smo u krugu najbližih organizirali intimnu proslavu za Hanu i Petar Grašo, djelimo s vama djelić atmosfere. Želimo vam sreću u zajedničkom životu”, napisali su uz iz restorana uz objavljene fotografije.

Petar i Hana danas će stati pred oltar, no informacije o njihovu vjenčanju stižu na kapaljku. Nije poznata točna lokacija vjenčanja kako ih paparazzi ne bi opsjedali, a navodno čak ni uzvanici nisu znali točnu lokaciju sve do posljednjeg trenutka.

Vjenčanje će se održati u krugu najuže obitelji i kumova, za koje su odabrali pjevačicu Domenicu i bivšeg košarkaša Dina Rađu.

“To nije tajna, iako smo vidjeli 40 datuma. I Hana i ja smo osobe koje se ne vole pojavljivati u novinama. Nevjerojatno je da smo baš mi bili na toliko naslovnica, osobe koje se ne vole pojavljivati javno”, priznao je pjevač.