Petak, 29.03.2024.

Sukob Milice Pavlović i Ane Nikolić se nastavlja “kad joj sročim 3 rečenice u rikverc će da ide”

Četvrtak, 18.08.2022. | Magazin | Muzika | Najnovije | Region | Vijesti

Medijski rat između Milice Pavlović i Ane Nikolić ne jenjava.

Njih dvije su ušle u sukob prije nekoliko mjeseci zbog pjesme “Provereno”, koju je Pavlovićka kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićka pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, pjeva ga na svojim nastupima sa izmijenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Ha-ha-ha, fras… Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* rac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pjesmom? Je l’ ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek pjeva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema – rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zaprijetila:

-Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje… A onda, kad joj ja sročim tri rečenice… u rikverc će da ide – nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za “Ekskluzivno”.

Inače, ova provokacija sa Anine strane došla je samo nekoliko dana nakon što je Milica donijela konačnu odluku da odustane od tužbe protiv nje, kao i da joj oprosti što joj je protivpravno preuzela pjesmu koja je jedan od najvećih hitova ove godine.

AVAZ / PRESS