Petak, 10.05.2024.

Hrvatska manekenka tvrdi: Nisam dobivala poslove jer su govorili da sam prelijepa

Subota, 15.10.2022. | Lifestyle | Magazin | Najnovije

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki Ljupka Gojić Mikić progovorila je o idealima ljepote i tome koliko su se oni mijenjali kroz godine.

Dugi niz godina Ljupka je provela na svjetskim modnih pistama, surađivala s najpoznatijim modnim imenima, bila na naslovnicama svih poznatih modnih časopisa i radila brojne kampanje za najprestižnije modne kuće.

“Imala sam situacija gdje je pubertet malo divljao. Ja bih pojela pet kroasana ujutro bez problema i bez grižnje savjesti. I došla na snimanje i nisam stala u hlače. Ali ekipa je toliko voljela moje lice da je rezala hlače”, rekla je Ljupka.

Kad je su se trendovi u ljepoti promijenili, Ljupka se našla tada u problemima.

“Došao je trend drugačijih cura od mene i u jednom trenutku sam se našla u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji ‘prelijepa je’. I užasno mi je to za izgovoriti uopće jer je smiješno”, prisjetila se Ljupka za RLA Danas.

Ljupka je gostovala i govorila o ljepoti nakon što je glumica Jodie Comer proglašena najljepšom slavnom osobnom na svijetu prema izračunima britanskog plastičnog kirurga Juliana De Silve, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu.