Srijeda, 25.05.2022.

Evo što je Kristijan Iličić napisao o Sarajevu nakon posjeta našem glavnom gradu

Subota, 14.05.2022. | Magazin | Najnovije | novinarka

Hrvatski travel bloger Kristijan Iličić i njegova supruga Andrea posjetili su Sarajevo gdje su se družili sa svojim fanovima.

Njegov dolazak su mnogi pozdravili riječima dobrodošlice, a našlo se i nekoliko negativnih komentara, na koje je reagirao i sam Kristijan.

“Razumijem da mnogi od vas ne znaju ko sam i naravno da ne morate znati, ali zar se na ovakav način s ružnim komentarima pruža dobrodošlica nekom ko dolazi posjetiti vašu domovinu”, napisao je Iličić, a sada je objavio nekoliko fotografija iz glavnog grada BiH i podijelio svoje dojmove.

Objavu pogledajte OVDJE.

“Sarajevo! Kakva dobrodošlica u ovom prekrasnom gradu! Prije odlaska na medeni mjesec skoknuli smo do Sarajeva jer su nam tamo prijatelji pokrenuli jedan zaista dobar, jedinstven, vrlo koristan i cool projekt: Sarajevo Card”, napisao je Kristijan uz niz fotografija te je objasnio o kakvom projektu je riječ.

“Moji dragi prijatelji su ovo pokrenuli u svrhu promocije turizma u BiH, odnosno u Sarajevu i vrlo rado sam ih u tome podržao, pa i sam iskusio cijelu ovu ponudu! Sve će biti na storijima, nadam se da pratite!”, poručio je Kristijan.

Kako se vidi na fotografijama, Kristijan i Andrea posjetili su Trebević, popili su kavu na Baščaršiji, fotografirali se ispred sarajevske katedrale te uživali na vrelu Bosne.