Petak, 29.03.2024.

Tajni susret: O čemu su razgovarale Ana Bekuta i Daša Mrkonjić

Subota, 12.02.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Udovica Milutina Mrkonjića, Dragana Daša Mrkonjić, koju je on napustio prije više od jedne decenije, ali su ostali zvanično u braku, i žena koju je posljednjih godina života volieo, pjevačica Ana Bekuta, sastale su se i jedna drugoj ponudile pomoć u teškim trenucima.

– Ana je dosta razmišljala o Daši i svim pričama koje kruže od kada ih je Mrka napustio. Zna Ana koliko je Mrka brinuo o Daši, da ju je stalno posjećivao i pomagao joj novčano, zato je sada odlučila da ode kod nje da barem porazgovaraju – kaže izvor za Star.

Kako se dalje navodi, Ana se prijatno iznenadila, jer ju je Daša uljudno primila i ugostila. 

– Lijepo su sjele i uz kafu sve razjasnile. Iako se pričalo da Daša živi na rubu egzistencije, to ipak nije tačno, ali joj je Ana svakako ponudila pomoć, kad god joj zatreba. Smatra da je toliko dužna svom Mrki, sa kojim je živjela posljednjih 10 godina, a zna koliko je on lijepo pričao o Daši i da je uvijek bio tu za nju – reko je izvor.

Dragana se Ani zahvalila na svemu, naročito na posjeti, jer su sada konačno sve razjasnile. Toliko je bila dirnuta posjetom da je zamolila Anu da na proljeće, kada se proljepša vrijeme, zajedno odu na Mrkin grob, naveo je izvor.