Subota, 20.04.2024.

PRIČA O PJESMI ILDE ŠAULIĆ: Sad bih znala kako da te čuvam

Ponedjeljak, 09.05.2022. | Magazin | Muzika | Najnovije

Kao grom iz vedra neba pjevačica Ilda Šaulić je spotom za novu pjesmu “Sad bih znala kako da te čuvam” najavila povratak na muzičku scenu.

Pravi narodnjak, koji autorski potpisuju Bane Basić i Vlada 013, već na prvo slušanje oduševio je i raznježio publiku.

Jednostavni kadrovi spota bacili su akcenat na emotivne stihove i emociju koju svojim glasom pjevačica izaziva, te se komentari oduševljenja i dalje nižu.

“Hvala na ovako divnoj emotivnoj pjesmi, bez imalo kiča i prenaglašene patetike”, “Pjeva iz duše kao i njen otac! Svaka čast, kraljice”, “Iver ne pada daleko od klade”, neki su od komentara na njenu novu pjesmu.

Vjerujemo da ni vi nećete ostati ravnodušni kada je čujete!

Podsjetimo, pjevačica je nedvano istakla kako bi voljela da snimi numeru kao što je njena lična karta – “Stani dušo da te ispratim”.

-Zaista jeste veoma malo takvih pjesama danas. Ja bih željela ponovo da snimim nešto lijepo i narodnjački, gdje ima i violine i harmonike, ali jako je slaba ponuda takvih pjesama. Tako da, ako bi se nešto pojavilo, ja bih sigurno bila jedna od prvih koja bi snimila ponovo nešto tako lijepo. To je pjesma koja je postala i ostala neki evergrin – istakla je pjevačica, a sudeći po novom singlu, želja joj se konačno ostvarila.