Ponedjeljak, 26.02.2024.

Dino Merlin za Novu godinu pjeva u prestižnom hotelu u Dubrovniku, aranžmani od 1.900 KM

Ponedjeljak, 07.11.2022. | Magazin | Muzika | Najnovije | Vijesti

Bh. muzička zvijezda Dino Merlin za doček Nove godine pjevat će u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a cijene aranžmana za dvije osobe mogu se pronaći počevši od 975 eura (ca. 1891 KM).

Nakon što je na zvaničnoj Facebook stranici pjevača objavljeno da će goste hotela Rixos Premium u Dubrovniku uvesti u 2023. godinu različite turističke agencije objavile su ponude aranžmana za “najluđu noć u godini”.

Dok je prethodnih godina Merlin za Novu godinu uglavnom pjevao na javnim dočecima ovaj put će koncert biti rezervisan samo za goste hotela.

Zainteresovani za doček 2023. godine u hotelu Rixos morat će uplatiti minimalno dva noćenja, a cijena za dvije osobe u standardnoj sobi iznosi 975 eura (ca. 1891 KM).

Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik
Foto: Hotel Rixos Premium Dubrovnik

Od predstavljenih novogodišnjih aranžmana najviše košta tri noćenja u apartmanu s balkonom i pogledom na more – 2.987,50 eura (5.796,83 KM).

U opisu onoga što aranžmani uključuju pored spektakularnog koncerta Dine Merlina navodi se: smještaj za dvije osobe u odabranoj sobi s “bogatim Rixos doručkom” i polupansionskom večerom, afterparty s DJ-om, svečena novogodišnja večera od 5 slijedova.

Također, tu je i dječiji doček Nove godine, zabavno muzički program, novogodišnja lutrija, kao i novogodišnji brunch te brojne druge aktivnosti.

klix/press