Petak, 29.03.2024.

Ko je dečko Ane Korać sa kojim čeka bebu: Milionera je pokazala jednom, vodio je u Dubai, kupio joj automobil

Nedjelja, 07.08.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Starleta Ana Korać otkrila je na svom Instagram profilu da je u drugom stanju, a svi se pitaju ko je otac njenog djeteta.

Naime, Ana je u svojim posljednjim intervjuima često isticala kako je sretno zaljubljeno, te da sa svojim partnerom, koji je, kako su pisali mediji, biznismen i milioner, želi da se ostvari u najvažnijoj ulozi u životu.

– Vrijeme mi je da se ostvarim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najljepšu djevojčicu. On je dečko za primjer i neko ko je uljepšao moj život- zaključila je ona nedavno.

Ana je tada otkrila i da joj je dečko kupio automobil.

– Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam namjeru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me sretnom, lijepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi djevojci poželjela da ima muškarca kao ja. Zašto niko ne komentira koliko sam sretna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Vidjet ćete kada se budemo vjenčali – poručila je Korać za “Kurir”.