Ponedjeljak, 29.04.2024.

Turski glumac prošetao crvenim tepihom u Veneciji i pokazao zašto je “najpoželjniji neženja”

Utorak, 06.09.2022. | Film | Globus | Magazin | Najnovije | Showbiz | Vijesti

Popularni turski glumac Can Yaman stigao je na Venecijanski filmski festival uoči pretpremijere njegove nove serije, a tom prilikom privukao je veliku pažnju svih okupljenih.

Yaman je publici u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, poznat po seriji “Džan”, međutim itekako dobro ga poznaje i šira javnost, naročito zbog njegove romanse sa poznatom sportskom novinarkom Dilettom Leottom.

Sada se, među brojnim drugim posjetiteljima, istaknuo na crvenom tepihu u Veneciji, privukavši naročito pažnju pripadnica nježnijeg spola.

Glumac je za ovu priliku odjenuo tamnoplavo Dolce&Gabbana odijelo sa dvostrukim kopčanjem i detaljima od crnog satena. Upotpunio ga je crnom košuljom ispod i lakiranim mokasinama, dok je dugu kosu zalizao u punđu.

Kada je završio sa poziranjem pred fotoreporterima, zaustavio se i kod obožavateljica koje su čekale da im glumac podijeli autograme.

Na crvenom tepihu je, osim njega, zablistala i njegova partnerica iz serije, italijanska glumica Francesca Chillemi, s kojom je glumac objavio i nekoliko fotografija na svom Instagramu, otkrivši da su prije tepiha uživali u zajedničkim trenucima.

Dvojac se zajedno pojavljuje u novom projektu pod nazivom “Viola Come Il Mare”. Riječ je o kriminalističkoj seriji od 6 epizoda koja bi s prikazivanjem u Italiji trebala početi 30. septembra.

Yaman, koji je stekao i naziv “turski Jason Momoa”, razočarao je mnoge obožavateljice kada se početkom prošle godine otkrilo da se zabavlja sa Leottom.

Unatoč tome što je njihova veza izgledala ozbiljna te je par najavljivao i vjenčanje, svoju romansu okončali su nakon nekoliko mjeseci.

KLIX/PRESS