Četvrtak, 28.03.2024.

Moj suprug ima 147 žena: Jelena Bin Drai iznenadila sve detaljima braka sa arapskim milionerom

Subota, 06.08.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jelena Bin Drai, nekadašnja Miss Jugoslavije okružena je glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srbijanska manekenka, misica i modna dizajnerica godinama živi u Dubaiju sa suprugom, arapskim biznismenom, i četvero djece.

Sada je progovorila o braku sa arapskim milionerom, ali i svojim počecima.

Nekada Jelena Jakovljević, a danas Bin Drai, otkrila je kako je osvojila svog supruga, inače šeika Saida Bin Drai.

No, iako danas uživa u luksuzu, nije oduvijek bilo tako. Rođena je u mjestu Žabalj, nadomak Novog Sada. Jelena ne krije da je njena porodica bila jako siromašna. Nakon što je pobijedila na izboru za Miss ubrzo su joj se počela otvarati mnoga vrata, te je dobijala mnogobrojne angažmane. Zbog posla, jedno vrijeme živjela je u Italiji, nakon čega se preselila u Dubai. U Dubaiu njen život počinje da se mijenja, te da dobija bajkovite obrise. Tamo je srela i upoznala svog supruga, šeika Saida Bin Draija.

Otkrila je kako je osvojila svog supruga.

– Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, djelovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapu dopadaju “rasne” žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Ona je otkrila da Said i njegova porodica nisu konzervativnih shvatanja, te da su je odmah prihvatili bez ikakvih predrasuda. Vjerska razlika takođe nije predstavljala nikakav problem za njega i njegovu porodicu.

– Said je iz mješovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vjere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i djevojka žive zajedno, Said i ja nismo oklijevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dvije sedmice zabavljanja – ispričala je Jelena.

Kruna njihove velike ljubavi jesu njihova djeca. Par ima kćerku Asiju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

Jelena je otkrila i da se u njihovoj kući podjednako poštuju svi vjerski praznici, kako njegovi, tako i njeni. Njihovo vjenčanje imalo je posebnu simboliku. Naime, sve je bilo u znako broja 4.

– Vjenčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvero djece – istakla je tada Jelena.

Jelena ima sve ono što bi skoro svaka žena poželjela, ali ona nije neko ko živi na račun svog supruga, već ima i brojne poslovne uspjehe.

Zbog same udaje za šeika, ona se stalno suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su pričali kako ona živi u Bin Draijevom haremu, te da mu nije jedina žena.

– Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vrijeme ove pandemije ne moram trpiti i gledati svaki dan – našalila se ona.

Jelena je ovim htjela da da do znanja svima da živi potpuno normalnim porodičnim životom i da nema prostora za senzacije i tračeve. Sada živi u luksuzu i glamuru, dok njen raniji život nije bio ni približno takav.