Srijeda, 22.05.2024.

PRIČA O PJESMI JELENE ROZGE I SAŠE MATIĆA: Ti i ja

Nedjelja, 06.02.2022. | Magazin | Muzika | Najnovije

Čekanju je nedavno došao kraj. Muzička zvijezda Saša Matić objavio je novi album „Dva života“ nakon četiri godine pauze. Desetim po redu albumom Saša obilježava dvadeset godina profesionalne karijere. Na ovom izdanju nalazi se trinaest novih pjesama i jedna stara koju je Saša objavio u prethodim mjesecima.

Saša iza sebe ima brojne duete sa kolegama iz muzičke branše, a sada je uslijedila saradnja sa čuvenom pjevačicom Jelenom Rozgom sa kojom je Saša snimio duet „Ti i ja“.

Emotivne stihove dueta potkovali su vizeulnim efektima koje su dočarali kroz romantične kadrove Beograda, zatim krstareći rijekom, ali i zaista nevjerovatnom energijom koja je trajala među radnom ekipom.

Mediji su nedavno saznali i da su ove dvije velike zvijezde odavno planirale da snime duet.

– Dogovoravamo se već godinama, čekali smo ustvari ovu divnu pjesmu. Kako ćemo je nazvati? – pitala je Jelena Sašu pred kamerama, a on kao iz topa odgovorio: “Ti i ja”.

– Dugo čekamo da snimimo pjesmu i čekanje je zaista vrijedilo. Ono što nas je sve iznenadilo jeste koliko ima pregleda za samo jedan dan. Nismo mogli ni da vjerujemo da nema ni jedan negativan komentar – izjavila je nasmijano Rozga, dok je Saša potvrdio da je i za njegia samog ta činjenica bila iznenađenje.

– Nema osobe koju pjesma nije dotakla – dodao je on i otkrio da su se oboje pronašli u tekstu.

Iako su zajedničku numeru dugo priželjkivali i čekali onu pravu, Jelena je ispričala da se rasplakala kada joj je Saša poslao “Ti i ja”.

– Trebalo je da idem na nastup kad mi je Saša poslao pjesmu. Čim sam je čula, ja sam se rasplakala, a kako sam morala da nastup, morala sam ponovo i da se šminkam – s osmijehom se prisjetila pjevačica i dodala da je pjesmu prvo pustila svojim prijateljima.

-Ni oni nisu ostali imuni kad su je čuli, ma svi su plakali – izjavila je Jelena.

Tako obično bude, kada pjesma nastaje kroz čistu emociju, koja je spontana i neusiljena. To što je uz to i estradni hit, predstavlja samo dodatni bonus…