Petak, 29.03.2024.

Ana Bekuta slomljena SJEDI SAMA NA MRKINOM GROBU! U tišini plakala, pretužna slika sa groblja

Četvrtak, 06.01.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Navršilo se 40 dana od smrti počasnog predsjednika SPS Milutina Mrkonjića i emotivnog partnera Ane Bekute, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini.

Ona je na Novo groblje stigla potpuno slomljena, te je sve vrijeme jecala za svojim dragim.

U crnoj bundi i šubari, sa maskom na licu gotovo da nije bila prepoznatljiva.

Kada je stigla na groblje, u Aleju zaslužnih građana, ona se nadvila nad spomenik i plakala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su stizali.

Podsjetimo, Ana Bekuta je za Novu godinu pjevala u Trebinju na Trgu. To je zapravo bilo njeno prvo javno pojavljivanje i nastup, nakon smrti njenog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Kao što su njeni prijatelji pričali, bez obzira što će se vratiti na scenu, Ana je i dalje slomljena i pati. Porodica i unuci su joj najveća utjeha i čine sve da joj svaki dan uvesele koliko mogu.

– Poštovana srpska javnosti, dragi prijatelji i kolege, moja voljena publiko. Hvala vam na velikoj podršci koju ste mi pružili u najtežim danima mog života. Hvala za svaku poruku, poziv i izraz saučešća koji sam primila otkako nas je Milutin napustio. Zahvaljujem se posebno osoblju Instututa za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” prof. doktoru Milovanu Bojiću koji je bio na čelu tima, držao ih u “borbenom stroju” mjesec dana i zaista dao sve od sebe u borbi za Milutinov život. Hvala i SPS-u na organizaciji sahrane i na velikoj podršci koju su nam pružili – poručila je Ana tada i dodala:

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaviještena naknadno. Medije još jednom molim da profesionalno rade svoj posao, ne izmišljaju priče i intrige koje se nisu desile te da poštuju moju privatnost u ovom teškom periodu. Najviše hvala vama, moja draga publiko. Vi ste, uz moju porodicu i prijatelje, moja najveća snaga – zaključila je pjevačica Ana Bekuta u saopštenju za javnost.

Podsjetimo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gdje se posljednjih nedelja liječio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vrijeme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.