Ponedjeljak, 08.08.2022.

ONI SU POTPISALI UGOVOR ZA “ZADRUGU 6”: Najveće rijaliti zvijezde stižu u Šimanovce

Petak, 05.08.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Rijaliti “Zadruga 6” ponovo će početi u septembru, a kapija imanja u Šimanovcima bit će otvorena za nova lica. Međutim, kao i svake sezone, nađu se tu i stara lica, koja su ili povratnici, ili su odlučili da se na drugačiji način predstave publici.

Evo ko će sve od starih zadrugara naći na imanju u Šimanovcima početkom septembra.

Starleta Stanija Dobrojević ponovo će ući u rijaliti “Zadruga 6”, a kako se špekuliše, ona će biti samo gost, što se desilo i prethodne sezone.

-Stanija ulazi kao gost, jer za nju je previše da ostaje tamo sve vrijeme. Ona zavrti priču sa muškarcima i djevojkama, napravi haos i nestane, što bi se reklo. Stanija je neko ko uvijek izazove ljubomoru kod zadrugarki, jer koji muškarac se ne bi borio za nju? – govori izvor.

Pored Stanije, kako se špekuliše, ulazi i njen bivši dečko Marko Marković. Kršni Crnogorac će se ponovo takmičiti u rijalitiju za glavnu nagradu, a da li će doći do pomirenja sa Stanijom, ostaje nam da vidimo kada spektakularna sezona bude počela.

U šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija naći će se i Nenad Lazić Neca, poznati tiktoker, koji je svoju šansu već imao u četvrom serijalu. Neca je potpisao ugovor sa Pinkom, a pored njega, sa sobom će povesti i brata blizanca Predraga Lazića Pecu, kom će ovo biti prvi put u rijalitiju.

-Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpio veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam riješio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrijede, da im neće uspjeti – govori Neca i dodaje:

-Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti, Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam.

Još jedno, vrlo dobro poznato ime će se naći u rijalitiju “Zadruga 6”, a to je bivša zadrugarka i starleta Anja Todorović. Nakon što je diplomirala novinarstvo, Anja je odlučila da ponovo zakorači na imanje.

-Istina je, bila sam na razgovoru, pričali smo o svemu, ja nekako kad odem u Pink, to mi je kao druga kuća, uvijek sam dočekana i ispoštovana maksimalno. Vidjet ću šta će biti, ovo je bio samo razgovor, pričali smo o uslovima, o svemu, tako da treba mi samo malo vremena da razmislim – izjavila je Anja.

Pored ovih imena, šuška se da će Kristijan Golubović sa djevojkom Kristinom Spalević također biti dio imaginarijuma.

Lepi Mića, kako prenose regionalni mediji, takođe će se naći u “Zadruzi 6”, a to je potvrdio izvor blizak njemu.

Mića je neko ko je dosta pomogao rijalitiju i neko ko ima veliko poštovanje od strane čelnika. On uvijek prozre zadrugare i uđe u njihove najintimnije stvari na samo njemu poznat način, a onda to i pokaže javnosti, pa se svi ti ljudi otkriju i pokažu prava lica. Tako je prije neki dan otišao na razgovor, dogovorio sve šta treba i onda ćemo ga gledati opet u rijalitiju – govori izvor.