Nedjelja, 07.08.2022.

MAJA MARINKOVIĆ KVARI OMLADINU! Jovana Jeremić udarila na starletu

Petak, 05.08.2022. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Voditeljica Jovana Jeremić, po svemu sudeći, ne želi da obustavi medijski rat koji danima vodi sa nekadašnjom učesnicom rijalitija “Zadruga” Majom Marinković.

-Jedna sam od rijetkih novinarki koja je vratila pitanje moralnosti. Važno je da li ste moralan čovjek ili nemoralan, važno je i da li imate svijest o ispravnosti svojih postupaka. Kada ste okruženi moralnim ljudima vi ste bolji čovjek i osjećate se bolje i postižete bolje rezultate na poslu. Omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarici ili još gore muža – rekla je sad Jovana Jeremić, aludirajući na vezu Maje Marinković i Pece Raspopovića, koji je bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

–Nije uredu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari – govori odsječno Jeremićeva, koja je spremna da se do kraja života bori protiv starleta, te navodi da one godinama kvare našu omladinu.

-Dokle god sam živa borit ću se za ispravan sistem vrijednosti. Prvo, zato što ja imam kćerku, a onda i zato što treba da se sačuva omladina. Svoje izlaganje danas ću završiti rečenicom “Svako ima pravo da bude nemoralan, ali ja mu u tome neću praviti društvo”. Ovo je najnoviji jovanizam koji će se naći u mojoj knjizi “Lepotica, a zver” – zaključila je Jovana Jeremić.